hotel belair

website over vakanties

Wil jij naar een mooie camping in Brabant ?

Mijn moeder is afgelopen maand 40 jaar oud geworden. Wij hebben haar verjaardag nog niet gevierd met ons gezin. Iedereen kwam met verschillende ideeën dus konden wij geen definitieve beslissing maken. Mijn vader wilde naar Disney Land maar in onze gezin zijn er helaas geen kinderen meer sinds het voor kinderen is. Mijn zus kwam het voorstel om uit eten te gaan, maar dat vonden wij wat te standaard. Mijn oom zei tegen ons waarom wij niet een mooie camping in Brabant gaan huren. 4-persoons-bungalow

Nog nooit gekampeerd

Het klonk geen slechte idee dus gingen wij hiermee akkoord. Wij hebben maar ooit een keer samen gekampeerd in het noorden van het land. Verder wisten wij geen plekken in omgeving Brabant. Ik nam het initiatief en begon een research op het internet. Uiteindelijk heb ik aantal plekken gevonden in omgeving Brabant om te gaan kamperen. Er was maar een plek die mij het meest aansprak. De Achterste Hoef is gevestigd in het zuiden van Brabant. Het bleek een van de beste campings te zijn van Nederland.

Tickets boeken

Zodra ik bij De Achterste Hoef kwam liet ik het aan mijn vader zien. Iedereen reageerde positief en waren bereid om de tickets te gaan boeken. Op de website zag je duidelijk veel informatie. En je kon makkelijk de antwoorden op je vragen vinden. Om de tickets te gaan boeken moest je een formulier invullen. De formulier kon je vinden op de website en moest het online invullen. Wij hebben er erg veel zin in en hopen dat wij een week lang kunnen genieten!