hotel belair

website over vakanties

Vakantieparken Limburg: prachtig in eigen land

vakantieparken Limburg

In eigen land op vakantie gaan is sinds de pandemie natuurlijk een heel stuk populairder geworden onder veel doelgroepen die vroeger eigenlijk altijd naar het buitenland gingen. Vakantieparken Limburg zijn dan ook populaire bestemmingen geworden over de afgelopen jaren. En ik denk dat dat niet meer gaat stoppen. Nu veel mensen hebben ontdekt hoeveel mooie plekjes we eigenlijk wel niet hebben in ons kleine landje, denk ik dat er steeds meer mensen voor gaan kiezen om misschien niet ieder jaar op een verre vakantie te gaan, maar eens in de paar jaar en de rest van de zomers in Nederland te besteden.

Vakantie in Limburg is een aanrader

In vakantieparken Limburg is het echt heerlijk vertoeven, dat kan je op het hart drukken. Je hebt er de prachtige heuvels en bosrijke omgevingen, die je in Nederland elders zo weinig vindt. Dat maakt het voor wielrenners een waar paradijs, maar ook voor mensen die houden van het verkennen van een omgeving op de fiets in hun eigen tempo, is het echt heerlijk. En om te wandelen is het wellicht nog beter. Ga een stuk wandelen of fietsen en stap af bij een heerlijk terras op een van de mooie heuvels. Dat is echt genieten van het hoogste niveau. En daarmee houdt het niet op.

vakantieparken Limburg

Maastricht: parel van het Zuiden

Maastricht is echt een hele mooie stad die mensen vaak vergeten als ze denken aan de mooiste steden van Nederland. Maastricht is namelijk een van de oudere steden van Nederland en veel van die historie is nog steeds aanwezig. Het klassieke stadscentrum is echt adembenemend om doorheen te lopen, en de restaurants en terrassen zijn er echt uitstekend om te vertoeven. Maastricht is een stad waar je je echt in het buitenland waant. Ik kan je vertellen: het is misschien wel mijn favoriete stad in Nederland. Boek een vakantie naar Limburg, je gaat er geen spijt van hebben!