hotel belair

website over vakanties

Uniek vakantiepark

vakantiepark De Leistert in Nederland

Bij vakantiepark De Leistert in Nederland kun je genieten van een unieke vakantie, of je nu van een camping houd of van een bungalowpark. Het park heeft een traditioneel kampeerveld, maar ook een aantal prachtige bungalows waarvan je kunt genieten. Niet voor niets is het park al een aantal keer benoemd tot mooiste park van Nederland, de combinatie van mogelijkheden en faciliteiten heeft hiertoe geleidt. Of je nu met een tentje wilt staan, of met de hele familie in een boerderij het is allemaal mogelijk. 

vakantiepark De Leistert in Nederland

Voor jong en oud

Het is voor kinderen op vakantiepark De Leistert in Nederland meer dan geweldig, al snel maken zij kennis met nieuwe vrienden en vriendinnetjes door de faciliteiten. Of ze nu aan het spelen zijn in de speeltuin, lekker zwemmen in het golfslagbad of meedoen met Pluck en Pien van het recreatieteam. Kinderen zullen zich niet snel vervelen, ook wanneer het minder goed weer is zijn er voldoende mogelijkheden voor de kinderen. Maar ook de volwassenen worden natuurlijk niet vergeten.

Klimmen en klauteren

Voor kinderen is het fijn als zij zich helemaal kunnen uitleven en moe en voldaan naar bed gaan, daar hoef je bij vakantie De Leistert in Nederland niet aan te twijfelen of dit wel gebeurd. De indoor jungle, of het indoor speeltoestel in de overdekte Plaza is voor de kinderen een uitkomst. Hier kunnen zij ook als het regent lekker spelen en klauteren tot het een lieve lust is. Het park is uniek door de vele mogelijkheden bij goed en slecht weer, want een dagje regen in de vakantie is zeker rekening mee gehouden.