hotel belair

website over vakanties

Tip: vakantie bungalows die het waard zijn

goMijn eerste bericht op mijn weblog besloot ik maar direct goed te beginnen. Vandaag ga ik het hebben over de vakantie bungalows die je kunt vinden op de website Bungalowvakantie.org. Dit betreft een verzamelwebsite waarop je allerhande adressen kunt vinden, door geheel Europa.

Aandoenlijk vakantiehuisje in Zweden

In dit bericht zal ik wat verder inzoomen op een vakantie bungalow in Zweden, waar ik onlangs met mijn familie heb geresideerd. Het betreft het volgende vakantiehuisje in Mjolnarbo. Klik je op de afbeelding zelf, dan word je direct doorgeleid naar de betreffende pagina op de website zelf, mocht je aanvullende informatie verlangen of zelf je vakantie willen boeken.

zwedenZoals je wel kunt zien is dit huisje echt een schatje, wat een sfeer spreekt eruit, nietwaar? Voor mij is die sfeer erg belangrijk voor je vakantie zelf, want bevind je je in een fijne setting, dan is direct alles leuker. Mijn familie en ik wilden al langer naar Zweden en zeker met het oog op wintersport was het een bijzonder goede keuze nu eens twee weken hier te gaan zitten.

zweden2

Erg gezellig vond ik ook de veranda die er achter aan het huisje zit. Hier hebben we, ondanks de initiele kou, heerlijk verwarmde avonden gehad. We plaatsten er een houtbrander en namen warme wijn en fleece dekens mee naar buiten en hebben er heerlijk gezeten. Wat was het heerlijk ook om zo’n groot perceel voor jezelf beschikbaar te hebben. De kinderen konden er naar hartenlust spelen en dat was dus bijzonder handig, dan konden zij lekker uitrazen. Mocht je zelf deze winter nog, of het aankomend voorjaar of zomer naar Zweden willen trekken, neem dit huisje of een van de andere zeer aanbevelenswaardige vakantie bungalows die je op deze website vindt dan zéker in overweging!