hotel belair

website over vakanties

Taxi van der Borgt brengt u voordelig naar al uw bestemmingen

taxiEen klein tijdje terug zouden ik en mijn familie op vakantie gaan naar Frankrijk alleen hadden wij een probleem, het vervoer naar het vliegveld. Wij konden onze auto niet op Schiphol laten staan en met de auto zo’n grote afstand rijden vonden wij maar niks en dus gingen we op zoek naar een andere oplossing. Zo kwamen wij terecht bij Taxi van der Borgt, ze konden ons heel voordelig van ons huis naar het vliegveld brengen wat in

taxi2

principe onze vakantie gered heeft omdat we er anders nooit waren gekomen. Ze kunnen zelfs helemaal naar België of Frankrijk rijden en dat hadden wij zeker gedaan als we al niet een vliegticket hadden gekocht.

Het scheelde echt

Nog een reden dat ik dit artikel schrijf over Taxi van der Borgt is omdat ze ons met een

taxi1

enorm goede service hebben ontvangen en dat is natuurlijk erg belangrijk voor een bedrijf en al helemaal voor een taxi. Wanneer je erg lang met iemand in de auto moet zitten is het natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje goed op kunt schieten met dit persoon en dit was een hele vriendelijke meneer. Zijn rijstijl was ook echt top, we kwamen binnen no time aan en hebben best in een vlug tempo gereden maar wij hebben op geen enkel moment gedacht van kijk uit, hij reed erg veilig en defensief namelijk wat wel zo fijn is.