hotel belair

website over vakanties

Stevig afdekzeil boot op maat laten maken

Onze vakantie kan doorgaan omdat wij een afdekzeil boot op maat hebben laten maken. Wij hebben al jaren een boot en de laatste keer toen wij een stukje wilden gaan varen zagen wij een grote scheur in ons dak. Niet door vandalisme, maar eerder door slijtage. Eigenlijk wisten wij dat dit eraan ging komen, maar elke keer hebben wij het uitgesteld om een nieuwe kap te laten maken. Maar om onze vakantie niet in het water te laten vallen hebben wij een afspraak gemaakt met BB Zeilmakerij. Dit zijn specialisten op het gebied van maatwerk producten. 

Lekker op vakantie

Inmiddels hebben wij een afdekzeil voor de boot op maat laten maken. Onze vakantie kan gewoon doorgaan en hoeven wij ons geen zorgen te maken als het weer opeens omslaat. Want deze kappen zijn 100% waterbestendig, UV bestendig en slijtvast.

Hier bij dit bedrijf is het ook mogelijk om de spullen te bestellen die nodig zijn  om een nieuwe kap te maken. Zo kan je hiermee thuis aan de slag gaan, maar zo handig zijn wij niet. Onze boot ziet er weer stralend uit met zijn nieuwe dakje en kussens in de kajuit. Deze hebben wij ook door BB Zeilmakerij laten maken.