hotel belair

website over vakanties

Prachtige Vakantiehuis Toscane met privé zwembad online te boeken

Voor enkele jaren geleden zijn wij op vakantie geweest in Toscane. Sinds dat wij er zijn geweest blijven we eraan denken hoe prachtig het was. Toscane staat erom bekend hoe prachtig de omgeving is maar ook hoe hartelijk de mensheid in de omgeving is. Het centrum van Toscane bruist van levendigheid en dat zal je wellicht merken wanneer je er bent. Wij zijn er voor 14 dagen geweest en het moment dat we naar huis gingen baalde we er enorm van. We hadden pas de helft gezien van Toscane! Onze Vakantiehuis Toscane met privé zwembad die we geboekt hadden wilde we aankomend zomer maar al te graag weer boeken.

logo (1)

Online te boeken

diac14Wijzelf zijn een fan van het online boeken van onze vakantie. Door er niet de deur voor uit te hoeven gaan maar vanachter je eigen computer een prachtige vakantie boeken wilt toch iedereen?

Een Vakantiehuis Toscane met privé zwembad online boeken was dan ook echt iets wat ik niet had verwacht dat het kon maar ben er maar al te blij mee hoor! Toscane is en blijft onze favoriet door de prachtige ambiance en een schitterende omgeving. We hebben er dan ook voor gekozen om deze keer weer onze vakantie te boeken naar Italië. Ik moet trouwens wel zeggen dat de vakantie naar Italië een stuk voordeliger is als dat ik elders gevonden had. Bono Vivo bezit over prachtige vakantiehuizen voor een zeer aantrekkelijke prijs, wanneer je bij hun op de website kijkt garandeer ik je dat je een vakantie beleefd om nooit te vergeten.ASC_voorzijde