hotel belair

website over vakanties

Persoonlijke begeleiding bij je rijbewijs halen in Ede

Rijbewijs halen

Een rijbewijs halen in Ede is voor velen een spannende periode! Met name jongens willen zo snel mogelijk beginnen aan het volgen van rijlessen, zodat zij al voor hun 18e achter het stuur mogen kruipen. Voor mensen met faalangst kan het halen van een rijbewijs helemaal niet zo leuk zijn. Zij maken zich zorgen over hun rijvaardigheden en zijn bang om te zakken voor hun praktijkexamen. Zowel voor de enthousiaste, als voor de minder zelfverzekerde cursisten is een persoonlijke begeleiding essentieel. Je rijbewijs halen in Ede begint dan ook bij het uitzoeken van een geschikte rijschool, waar deze persoonlijke begeleiding geboden wordt. Verkeersschool Wesseldijk is een voorbeeld van zo’n rijschool!

Rijbewijs halen in Ede

Je rijbewijs halen in Ede bij Verkeersschool Wesseldijk

Bij Verkeersschool Wesseldijk wordt je standaard een proefles aangeboden. Zo krijg je een goede indruk van de manier van werken bij deze rijschool, leer je de instructeur alvast kennen en kun je vragen stellen. Wanneer je na de proefles besluit om een lespakket af te nemen, dan betaal je niets voor de proefles. Zo heb je al enige ervaring, als je aan de eerste echte les voor het behalen van je rijbewijs begint.

Verkeersschool Wesseldijk biedt cursisten met faalangst extra begeleiding. Door heel geduldig te werk te gaan, zal je het rijden in een auto of op een motor al snel onder de knie hebben. Lukt het even niet? Dan wordt een oefening nog een aantal keer extra uitgevoerd.

Automaat

Rijlessen in een handgeschakelde auto of automaat

Wanneer je rijlessen volgt voor het behalen van je autorijbewijs, heb je verschillende keuzes. Naast de keuze voor de rijschool die het beste bij je past, kun je kiezen tussen een automaat en een handgeschakelde auto. Het voordeel van een automaat is dat dit doorgaans makkelijker is. Een nadeel is echter, dat je na het behalen van je rijbewijs niet in een handgeschakelde auto mag rijden.