hotel belair

website over vakanties

Overnachten den Bosch is top!

 

Overnachten den Bosch al wel eens gedaan? Geloof me het is een echte aanrader! Mijn vriend en ik wilde weer een keer een weekje weg. We wilden het wel binnen Nederland houden en het moest niet te veel geld kosten, want we hebben het momenteel niet zo breed. Ik ben toen gaan kijken op het internet. Ik kwam erg veel dure hotels tegen, maar ik kwam nog niks bijzonders tegen. Dat was jammer maar daarom ben ik wat gaan rondvragen aan al mijn vrienden en familie. Dankzij mijn beste vriendin kwam ik terecht bij overnachten den Bosch. Volgens haar was dit een fantastische hotel, voor een zeer aantrekkelijke prijs, waar ik zeker naar toe moest gaan. Ik ben gaan kijken op het internet en kwam al snel terecht op de site van dit bedrijf. Ik keek naar de kosten, recensies etc en alles zag er prima uit. Ik was overtuigd en mijn vriend ook! Zodoende zijn wij een week wezen overnachten in het mooie stadje den Bosch!

Echt een top weekje gehad!

Alles was top aan dit hotel wij hadden een top service,  top faciliteiten, top eten! Alles was een dikke prima en daar waren wij erg blij mee. Dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar, en een aanrader voor iedereen, die op vakantie wilt gaan binnen in eigen land Nederland. Opzoek naar een leuke overnachting? Kijk heel snel op de bovenstaande link!