hotel belair

website over vakanties

Op avontuur in Singapore

Singapore is een van de rijkste steden in Azië. Als je dus ooit op vakantie in Azië bent moet je zeker naar Singapore gaan. Singapore is rijk aan cultuur en heeft veel te bieden. Veel steden in Azië zijn chaotisch, maar in Singapore is dit niet het geval. Deze stad is heel schoon en geordend. Hieronder vertel ik jullie enkele dingen die je moet zien als je dit land bezoekt.

Changi luchthaven

De Changi luchthaven zelf is al de eerste attractie die je tegen gaat komen. Hier kun je namelijk de grootste indoor waterval zien. Van de luchthaven is het gemakkelijk om met de metro de stad in te komen. Het is allemaal heel toerist vriendelijk opgebouwd. De metro is goedkoop en gemakkelijk te verstaan.

Het centrum van Singapore

De mooiste bezienswaardigheden van Singapore zijn allemaal gemakkelijk te voet te verkennen. Het beste wat je kunt doen is om bij Clarke Quay te beginnen. Dit is een klein gebied met bars aan de kant van de rivier. Vervolgens wandel je langs de rivier richting Marina Bay.

Marina Bay

In Marina Bay vind je de mooiste dingen die Singapore te bieden heeft. Zo vind je hier de Merlion. Ook heb je een prachtig uitzicht op het Marina Bay Sands hotel. Hier kun je veel mooie foto’s trekken. Het is een goed idee om een rondje om de bay te lopen, zo zie je alles en mis je niets.

Gardens by the bay

Dit is nog een absolute highlight van Singapore, de zogenaamde gardens by the bay. Dit zijn enkele metalen bomen omringd door groen. Hier vind je zeker rust als je deze zoekt. Elke avond kun je hier ook een prachtige lichtshow bekijken.

China town

Iets wat je ook niet mag missen is china town. Dit deel van Singapore is iets verder weg van Marina Bay. Hier vind je mooie architectuur, lekker eten en veel souvenirs. Hier kun je zeker een uur lang wandelen.

Als je deze reisblog nuttig vond, moet je zeker een kijkje op avonturen.nl nemen.