hotel belair

website over vakanties

Ontdek de mooiste kampeerboerderij Friesland

Een kampeerboerderij vinden in Friesland? Deze prachtige provincie staat vol met prachtige boerderijen waar je kunt verblijven. Een rustgevende vakantie in eigen land; dat is wat een kampeerboerderij Friesland biedt. Je kunt hier volop genieten van uitgestrekte weilanden, de heerlijke Friese Meren en het typische Hollandse landschap. Dat betekent helemaal tot rust komen in eigen land. Een kampeerboerderij Friesland is een accommodatie in een boerderij. Zo wordt je een met de natuur en kun je tijdens je vakantie heerlijk genieten van het boerenleven.

Een kampeerboerderij Friesland is vooral een aanrader wanneer je graag wilt kamperen maar niet al te ver wilt reizen. Waarom naar het buitenland gaan als je in eigen land ook genoeg parels kunt vinden? Friesland is met recht een van de mooiste en ongerepte provincies in Nederland. Binnen een aantal uur rijden ben je al op de plek van bestemming. Door heel Friesland vind je de mooiste kampeerboerderijen. Ga je voor een verblijf in Sneek, Ballum of kies je voor een vakantie in Workum? Op al deze plekken is het genieten geblazen van een heerlijke vakantie.

Kampeerboerderij Friesland op de mooiste locaties

In de omgeving van je kampeerboerderij kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en allerlei leuke activiteiten ondernemen. Zo verblijf je in het Friese Balk dichtbij het Slotermeer. In de zomer kun je hier volop activiteiten ondernemen, zoals zwemmen, varen, zeilen en meer. Boek een onvergetelijke vakantie op een kampeerboerderij Friesland. Zo ontspannen en ongedwongen hoort een vakantie in eigen land te zijn!