hotel belair

website over vakanties

Naat de kampeerboerderij in Brabant geweest!

Mijn vriend en ik wilde een tijdje geleden op vakantie gaan in Nederland. Wij wilden graag veel doen en in een mooie gebied verblijven. In een tent of in een hotel, dat maakte ons niks uit. Ik heb het heft in handen genomen en ben gaan kijken op het internet. Ik kwam al snel meerdere leuke dingen tegen maar na een tijdje kwam ik pas iets tegen wat mij echt aansprak. De website die ik had gevonden had is bergerhoeve.nl. Een erg mooie en overzichtelijke website die heel fijn is. Ik las dat je hier kon reserveren om te verblijven bij kampeerboerderij Brabant. Een boerderij gelegen in de natuur.

Een erg leuke week gehad in Brabant

Dit is een erg mooie accommodatie die in de buurt van een dorpje ligt. Hier kan je niet alleen genieten van de prachtige natuur. Je kan namelijk ontzettend veel activiteiten doen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan kanoën, tennissen, verscheidene museums en  bezienswaardigheden bezoeken en nog veel meer. Dit was echt iets voor ons. We hebben gekeken naar de prijzen en die vielen gelukkig mee. We besloten om dit te doen en hebben een datum geprikt. Ondertussen zijn we weer terug van het weekendje uit. We hebben het heel erg naar onze zin gehad en we zijn erg blij dat we dit gedaan hebben. We hebben zeker geen spijt. Heb jij misschien ook interesse in een weekje of weekendje weg? Kijk dan op de website van kampeerboerderij Brabant want hier moet je zeker naartoe zijn geweest!