hotel belair

website over vakanties

Mooi huis kopen in Spanje

huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje staat al jaren bovenaan mijn lijst. Helaas is het er nog nooit van gekomen, maar daar gaat eerdaags verandering in komen. Samen met mijn dochter gaan wij een bezoek brengen aan dit land in de omgeving van Costa Cálida. Een mooie omgeving met heel veel natuur en dicht aan de kust. Hier zag ik mijzelf al wonen, na een heerlijke vakantie te hebben gehad.

Via de makelaar van Puurspanje is het mij gelukt om mij hier in te schrijven. Hier kon ik mijn voorkeur aangeven naar waar ik op zoek was. Meteen kreeg ik een top5 terug gestuurd, met vijf prachtige woningen die te koop stonden.

huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje samen met de makelaar

De reis naar dit mooie land was snel achter de rug. Nu kon onze zoektocht beginnen. Natuurlijk hadden wij hier een appartement gehuurd om de komende dagen door te komen. Er stonden drie woningen in onze agenda om te bezichtigen en daar namen wij dan ook de tijd voor. Alle huizen waren prachtig, maar ééntje spring er toch uit. Deze woning lag pal aan het water en hierdoor was er een prachtig uitzicht. Hier zag ik mijzelf elke morgen wel op het balkon zitten, te genieten van dit uitzicht.

Nadat ik akkoord had gegeven op dit huis, is de makelaar hiermee aan de slag gegaan. Zij hebben alles voor mij geregeld, zoals de koopovereenkomst, maar ook de verzekeringen en de aansluiting van het internet en de televisie.