hotel belair

website over vakanties

Leuke vakantie bij de kampeerboerderij Veluwe

Al jaren organiseer ik leuke vakanties op de kampeerboerderij Veluwe. Iedereen tussen de leeftijd van 12-20 jaar kunnen hieraan deelnemen. In het begin waren er slecht tien aanmeldingen, maar nu vijf jaar later moet je er snel bij zijn als je een leuke week wilt beleven. Wie op zoek is naar een leuke reis in Nederland voor je kinderen of voor jezelf moet echt eens op de site van Zandkamp gaan kijken voor de mogelijkheden. Zo zie je de omgeving en het verblijf. Elke keer ben ik er even druk mee, maar zodra ik al die lachende gezichten zie weet ik waarvoor ik het doe. 

Een geslaagde reis

Het is altijd goed toeven op de kampeerboerderij op de Veluwe. Weer of geen weer, er is altijd wel een activiteit die hier te doen is. Zo kan je lekker van de omgeving genieten, maar ook op het grote terrein zijn er genoeg mogelijkheden om de dag door te brengen. 

Niet alleen ga ik hier met een grote groep kinderen heen, ook voor onze familie is dit een ideale plek om een weekend door te brengen. Zo zijn er vijf slaapzalen waar iedereen kan slapen, en ook de eetzaal is ruim genoeg. Onze familie reünie is altijd zeer gezellig hier op deze locatie.