hotel belair

website over vakanties

LED lampen het beste!

1

Welkom beste lezers, leuk dat jullie weer eens een keer een stuk komen lezen van mij. Ik hoop dat jullie dit stukje net zo leuk gaan vinden als alle anderen! Het gaat vandaag over een bedrijf genaamd Lampdirect en die verkoopt LED lampen, ik zou eerst even iets in het kort vertellen over dit bedrijf. Het zit namelijk zo, ik heb een huisje gekocht net iets over de  grens in België. Dit huis is speciaal voor mensen die het zouden willen huren ik heb het dus echt voor de verhuur. En ik moet zeggen dit gaat al heel goed het huis zit elke week gewoon goed voelt. Het koste me wel veel tijd om dit te regelen alles moest namelijk onderhanden genomen toen ik het kocht .Maar ik moet zeggen dat het er tot nu toe wel super uitziet alles is heel netjes afgerond je kan overal goed zitten!

2

Op zoek naar hele leuke meubels en meer.

Ik moest dus op zoek gaan naar allerlei dingen die ik in mijn huis zou kunnen plaatsen zo ben ik op LED lampen lampdirect  gekomen. Het zat namelijk zo ik moest op zoek gaan naar lampen die ik in het huis kon gaan zetten en die niet al te veel stroom gebruiken. Vandaar dat ik heb gekozen voor led. Omdat veel mensen die huren vaak gewoon de lampen aan laten dus het kan heel duur worden op de energierekening! Ik ben heel blij met de lampen ik zou zeker op de website kijken!

3