hotel belair

website over vakanties

Kom tot rust in de natuur

Bijzonder overnachten veluwe

Het aanbod vakantieparken in Nederland is enorm, maar parken waar je echt midden in de vrije natuur kunt overnachten zijn er niet veel. Niet voor niets is bijzonder overnachten Veluwe populair in Nederland, in de vrije natuur tussen de dieren slapen en wakker worden. Heerlijk kunnen wandelen en fietsen en genieten van alle mooie dingen om je heen, ook aan het comfort is gedacht want je hebt verschillende mogelijkheden om te overnachten. Van knus en comfortabel tot zeer luxe, bij buitenplaatsbeekhuizen.nl is het allemaal mogelijk in een safaritent of cabin. 

Bijzonder overnachten veluwe

In de hot tub naar de sterren kijken

Stel je eens voor dat je midden op de Veluwe, in de hot tub voor het slapen gaan nog even naar de sterren kan kijken. Je hoort de geluiden van de dieren om je heen, en wie weet zie je nog wel wilde dieren. Bijzonder overnachten Veluwe in de vrije natuur wie wil dit nu niet meemaken, het comfort van thuis tijdens je weekend weg of je vakantie hoef je niet te missen. Wat je ook huurt om te overnachten het is altijd comfortabel, een safaritent of een luxe cabin. Een keuken, een mooie badkamer die voorzien is van een regendouche het is allemaal mogelijk.

Lekker fietsen en wandelen in de omgeving

Er gaat natuurlijk niets boven bijzonder overnachten Veluwe, als je van echt vrije natuur houdt. Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, heb je zelf geen fietsen meegenomen dan kun je deze ook huren op het vakantiepark. Naast de Veluwe waar je van de natuur kunt genieten, zijn er ook in de omgeving meer dan voldoende activiteiten te doen. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, zowel op het park als in de omgeving zijn er leuke restaurantjes om te eten en drinken. Maar een bbq met je vrienden is wel de ultieme ervaring in de natuur.