hotel belair

website over vakanties

Knusse vakantiehuizen in Utrecht

vakantiehuizen Utrecht

Tip: vakantiehuizen Utrecht! Hier kun je optimaal genieten van een prachtige omgeving en top service. Wanneer je hiernaar zoekt, dan kom je namelijk terecht op de website van eekhoornnest.nl. Dit vakantiepark is een plek waar je moet zijn geweest! Een oase van rust vind je hier, overigens is er voor de kinderen volop te doen. Zo zullen zij zich nooit vervelen tijdens het weekendje weg.

vakantiehuizen Utrecht

Prachtige ingerichte ruimtes

Het verblijven op dit park is voor een ieder aan te raden. Overigens kun je hier ook met meerdere personen in een ruimte verblijven. De ruimtes zijn allen voorzien van de nodige luxe en hierbij kun je dit nog verder uitbreiden.

Kosten

Het is natuurlijk te begrijpen dat er kosten aan  verbonden zit om in Utrecht vakantiehuizen te horen. Logisch, luxe komt niet vanzelf! Echter hoef jij je hier geen zorgen te maken aangezien zij aantrekkelijke prijzen hanteren om er te overnachten.

vakantiehuizen Utrecht

Eigen ervaring

Ook ik ben hier recent met het gezin geweest. Een park waar je aan één weekend weg niet genoeg hebt, zoveel is hier te beleven! De kinderen kunnen na het ontbijt heerlijk spelen en wij genieten van een boek in de tuin. Ik moest zelfs de kinderen voor de lunch naar binnen halen omdat zij anders de gehele dag in de speeltuin zijn. Voor ons was het meer dan geweldig en hier komen wij zeer zeker terug.