hotel belair

website over vakanties

Huwelijk op Ibiza

slider1-520x330Wanneer u erover aan het denken bent om uw huwelijk te houden in het prachtige Spanje dan zit u bij Wedding International op de juiste plaats. Wij verzorgen op de tropische eilanden Ibiza en Mallorca bruiloften op diverse locaties. Bij ons kunt u o.a. op het volgende rekenen:

  • 300 dagen zon per jaar op de aangeboden locaties
  • Te beschikken over 101 ideeën en mogelijkheden
  • 7 betoverende locaties
  • 120 minuten vliegen naar bestemming Schermafbeelding-2015-05-23-om-09.41.54

Er zijn uiteraard natuurlijk ook andere partijen die het mogelijk maken om in het mooie Spanje een huwelijk te houden. Waarom u specifiek voor Wedding International moet kiezen? Omdat deze speciaalste dag uit uw leven bij ons in de juiste handen is. Dit omdat er wordt samengewerkt met een Wedding assistant en vaste Nederlandse partners. Hierbij kunt u denken aan een fotograaf, videograaf en trouwambtenaar. Dit zorgt ervoor dat wij uniek zijn als het gaat om het trouwen in het buitenland.

Bij Wedding International zal de persoonlijke werkwijze centraal staan. nadat het eerste contact is geweest door email of telefoon of zelfs een persoonlijke afspraak zult u een eigen Wedding assistant krijgen. Maar daarnaast zult u ook contact hebben met alle Nederlandse partners die zullen helpen om van het huwelijk op Ibiza een onvergetelijke ervaring te maken. Dit zal ervoor zorgen dat u net die extra zekerheid heeft dat de bruiloft zonder problemen zal verlopen.

ceremonie-5-520x330

Zit u met nog meer vragen die u graag beantwoord ziet worden? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij helpen u graag hiermee verder.