hotel belair

website over vakanties

Hotel Maashof

Bent u op zoek naar een sfeervolle overnachting maar weet u nog niet welke bestemming het wordt? Neem dan eens een kijkje bij hotel Maashof in Venlo. Bij hotel Maashof bent u aan het goede adres voor een overnachting, lunch, diner, high tea, feesten en verschillende activiteiten. Voor een overnachting kunt u kiezen uit verschillende kamertypes. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld een comfort kamer, een deluxe kamer of een suite. Komt u met een groter gezelschap? Dan kunt u kiezen voor één van de familiekamers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dat vertellen wij u graag!

De mogelijkheden van hotel Maashof

De overnachtingen kunnen gecombineerd worden met een culinair arrangement. Met het culinaire arrangement van ervaart u de pure smaak van Limburg. Tijdens het arrangement geniet u van een overnachting in het hotel, wordt u ’s ochtends wakker met ontbijtservice en kunt u aanschuiven bij het 3-gangen keuze menu met een schitterend uitzicht. Is dat geen goede deal? Bent u meer van de activiteiten? Dan kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een e-scooter tour, een toverland arrangement of een solext tour. Tijdens de e-scooter tour ontdekt u de omgeving van Venlo tijdens een tocht op de e-scooter. Tijdens het toverland arrangement brengt u een bezoek aan het beste attractiepark van Nederland. En met de solex tour bent u 3 uur onderweg en ervaart u het nostalgische gevoel het van solex rijden. Bent u benieuwd naar de pluspunten van hotel Maashof? Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 9, heeft een ruim aanbod van de leukste activiteiten, is gelegen midden in de natuur, er is gratis WiFi beschikbaar en u heeft de laagste prijs garantie.  

Heeft u interesse?

Heeft u interesses in één van de arrangementen of wilt u een kamer reserveren? Dat kan allemaal eenvoudig en snel op de website. Hier wordt de actuele beschikbaarheid weergegeven, zodat u altijd kunt zien wanneer u een nachtje weg kunt reserveren. Daarnaast staat het personeel van hotel Maashof altijd voor u klaar om u te helpen bij uw reserveren of om uw vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem dan snel een kijkje op de website, waar u uitgebreid wordt geïnformeerd.