hotel belair

website over vakanties

Groepscamping de Gijzel, daar moet je echt eens heen gaan

groepscamping

Ben jij van plan om met meerdere mensen op vakantie te gaan, dan is een groepscamping groepscampingzeker een aanrader. Om dit verhaal helemaal compleet te maken, moet je eens naar camping de Gijzel gaan. Op deze camping en in de omgeving is zoveel zien en te beleven, dat je hier zeker nog een keer heen wilt gaan. Het terrein waar je verblijft, is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen.  Elke plaats heeft een aansluiting van 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Wat wil een mens nog meer zal ik zeggen. Wij zijn hier al meerdere keren geweest, met meerdere gezinnen. Het leuke is dat wij allemaal op hetzelfde veld staan. De kinderen kunnen hier makkelijk spelen en wij kunnen gezellig bij elkaar zitten. Natuurlijk gaat ieder hier ook zijn eigen gang en daar hoort fietsen bij ons bij. 

Altijd heel leuk vertoeven op de groepscamping in Helvoirt

groepscampingElke keer als wij naar deze groepscamping gaan, nemen wij onze fietsen mee. Voordeel is dat hier een schuur aanwezig is, waar wij onze fietsen in kunnen plaatsen. Op deze manier staan deze droog en veilig. Eigenlijk hoeven wij niet op pad te gaan, omdat het op de camping genoeg te doen is. Onze kinderen vinden het namelijk geweldig om naar de dierenweide te gaan. Hier kunnen zij naar hartenlust met de beesten knuffelen. 

Vaak gaan wij er met iedereen op uit om de natuur te bezichtigen. Vanaf de camping kan je een fietsroute krijgen. Deze starten dan ook vanaf de camping. Mocht het weer iets minder zijn, dan bestaat er de mogelijkheid om in een zaaltje te gaan zitten. Hier worden soms speciale activiteiten gehouden. Maar tevens is het hier ook mogelijk om te ontbijten of een kop koffie te drinken. Tijdens belangrijke voetbal wedstrijden en dergelijke zetten zij een groot beeldscherm op.