hotel belair

website over vakanties

Genieten met het hele gezin in Yerseke

Stacaravan kopen

Als je op zoek bent naar een plek om samen met het hele gezin te genieten van een paar dagen weg, dan is Yerseke een aanrader. Er is genoeg te doen voor jong en oud en je kunt kiezen voor allerlei verschillende activiteiten. Of je nu lekker actief wilt zijn of gewoon op je gemak de plek wilt ontdekken, het kan allemaal. Het is de ideale plek om een programma samen te stellen waar elk gezinslid blij van wordt. Je kunt het cultuur snuiven afwisselen met een actieve scootertocht om vervolgens naar een oester wellness te gaan of je hele gezin te verwennen op een heerlijk terrasje. Heb je nu al zin om een verblijf te boeken? Lees dan snel verder. We hebben van allerlei leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. En ben je op zoek naar meer informatie? Vraag dan gerust om een persoonlijk advies voor de invulling van je dagen hier.

Oud Hollandse spellen in Yerseke

In Yerseke kun je je uren vermaken met echte Oud Hollandse spellen. Heerlijk samen met je kinderen genieten van leuke spelletjes als sjoelbakken of spijkerpoepen. Telefoons aan de kant en lekker met elkaar bezig zijn zonder afleiding. Alle tijd voor elkaar zonder de druk van het dagelijkse leven. Je kunt de activiteit combineren met een high tea of een lunch en diner. Zo ben je bijna de hele dag bezig en nog lekker buiten ook als het weer het toelaat. 

Maak een mossel tour in Yerseke

Yerseke staat in het teken van mosselen, oesters, kreeft en alles wat nog meer uit de Oosterschelde komt. Je kunt een echte mosseltour maken over de Oosterschelde. Zo kun je ontdekken wat er leeft op de bodem en krijg je een echte sleep-vis demonstratie. Je leert er alles over mosselen en oesters. Als je wilt kun je lunchen op de boot of je naar Wemeldinge laten brengen voor een smakelijke barbecue. Met een kleine groep kun je ervoor kiezen om op een luxe jacht over de Oosterschelde te varen. Zo maak je er een gezellige familiedag van die voor iedereen de moeite waard is. Wil je liever niet het water op, dan kun je ook op de scooter of op de fiets de plek ontdekken. Hou je van steppen? Ook dat is mogelijk. 

Lekker eten en drinken

In Yerseke kun je volop genieten van lekker eten en drinken. We raden je aan om te kiezen voor de producten uit de regio. Dat betekent heerlijke vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten. Ben je geen visliefhebber dan is er natuurlijk ook nog genoeg keuze. Zelfs als je kiest voor vlees of vegetarisch kun je genieten van producten die afkomstig zijn uit de regio. 

Overnachten In Yerseke

Je kunt een dagtocht maken van je bezoek aan Yerseke. Het is nog leuker om een paar dagen te blijven en je helemaal onder te dompelen in de historie en de cultuur van de plek. Je zult je niet vervelen tijdens je verblijf. Of je nu kiest voor een leuk hotels Yerseke, voor een camping, een gezellige airbnb of voor een appartement.