hotel belair

website over vakanties

Geniet van eindeloos veel plezier in het water op de kindercamping in Nederland

Leistert

Een goede kindercamping in Nederland moet de nodige leuke activiteiten aanbieden. Daarom zit je bij Recreatiepark de Leistert helemaal goed. Dit is een uitnodigende en veilige camping, waar je van alle gemakken voorzien bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van een subtropisch zwemparadijs, waar je iedere dag van het jaar kunt gaan zwemmen?

Kindercamping Nederland

Je hebt de keuze uit twee ruime lagune baden (30°C), twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C), een peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C), een waterglijbaan, familieglijbaan en een kindvriendelijke stroomversnelling. Krijgen de kids honger, dan kun je lekker wat eten op het zwembadterras bij de snack- en drankcorner, bij goed weer kun je relaxen op het buitenterras met ligstoelen en door de kleedhokjes, toiletten, douches en kluis weet je zeker dat je van alle gemakken voorzien bent.

Profiteer van 20% korting op de huursom

Camping

Kies je ervoor om een bezoek aan het subtropisch zwembad te combineren met een verblijf? Bijvoorbeeld omdat Recreatiepark de Leistert ver van huis ligt? In dat geval kunt profiteren van 20% korting op de huursom. Deze leuke korting is van toepassing als je kinderen onder de 5 jaar binnen het gezin hebt en als je buiten de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties een bezoek brengt aan het park. Let erop dat deze korting geldig is op alle 4, 5, 6 en 7 persoons bungalows èn de verhuuraccommodaties op de camping.