hotel belair

website over vakanties

Fantastische overnachting Waalwijk Hotel

Hotel Waalwijk in Kaatsheuvel was een plezante ervaring. De locatie is uitmuntend gelokeerd, het hotel ligt dicht bij de groten steden voor de mensen die van uitgaan houden. Voor mensen die een avontuur zoeken kan je mountainbiken in het nationaal park. De Efteling is op loopafstand, perfect voor gezinnen die een gezellig dagje naar Efteling

Review Waalwijk Hotel

Afgelopen meivakantie ben ik samen met mijn wielrennersclub eens een keer wat anders gaan doen dan wielrennen, wij gingen namelijk mountainbiken in het adembenemende nationaal park in Drunen. Na een gezellige maar uitputtende dag mountainbiken trokken we ons in het GuestHouse Hotel gingen we onszelf even opfrissen om dat heerlijk te genieten van het restaurant: de GuestHouse Kitchen. Na dat we genoten hadden van het eten gingen we samen met een drankje op het dakterras na genieten van de dag. Die avond sliepen in de FarmHouse Room, ik met mijn vrouw en de andere koppels samen. De kamers waren goed op onze luxe ingespeeld, het waren grote ruime kamers maar erg knus ingericht. Uiteraard waren deze kamers ook voorzien van een flatscreen TV, een kluisje en comfortabele badkamer.

Die ochtend werden we heerlijk wakker en gingen we naar de GuestHouse Kitchen, waar we een gezellige vrienden groep ontmoeten hier hebben we gezellig koffie mee gedronken. Nadat we onze spullen weer pakte zijn ik en mijn vrouw de omgeving gaan bekijken. Het Hotel Waalwijk was echt een fantastische plek om tot rust te komen, ik vond het een speciale ervaring om gezellig met mijn vrienden een weekendje weg te gaan. Ik zou het zo weer doen.