hotel belair

website over vakanties

Erop uit met een grote groep!

Ook Gastenboerderij Kosmans heeft opnieuw de deuren geopend. Nu er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel is, kunnen we opnieuw 8 tot 30 gasten ontvangen op onze pittoreske boerderij. De groepsaccommodatie overijssel ligt in een rustige omgeving rondom Holten waar je een uitgebreid aanbod hebt aan natuur en landschap. De boederij is geschikt voor grote groepen vrienden, grote families of eventuele verenigingen; voor iedereen is er wel een geschikte activiteit te vinden. De familie Kosmans heeft ook aan de minder mobiele mensen gedacht: bijvoorbeeld het sanitair in de groepsaccommodatie overijssel is volledig afgestemd op ouderen en minder mobielen.

Geen moment verveling rondom het gastenverblijf!

Groepsaccommodatie overijssel heeft ervoor gezorgd dat een aanbod van luxe en vertier op je destinatie aanwezig is. Zo is er op het complex zelf een sauna & hottub aanwezig waarin je heerlijk kan vertoeven terwijl de rest of je kroost zich lekker aan het uitleven zijn op het voetbalveldje naast het complex. Wens je toch de actieve toer op te gaan dan kan je met de kleintjes naar de speeltuin, een schatzoektocht doen, of naar de kinderboerderij.Voor de iets grotere en meer avontuurlijke mensen is er paintballen of Mountainbiken in de buurt mogelijk. Als groep kan je tevens zeer mooie wandelingen doen of een Seghway huren. Terrasbezoekjes horen er natuurlijk ook bij!

Service en aanbod

De familie Kosmans doet er alles aan om iedere groep zo maximaal mogelijk te laten genieten van hun verblijf op de groepsaccommodatie overijssel. Je hoeft je helemaal niet te bekommeren om je boodschappen, want deze kan je al op voorhand bestellen. Wens je liever zelf niet te koken dan is er een cateraar ter beschikking om er een gezellige BBQ van te maken. Het houtvuur moet aan maar helaas ben je na een drukke dag ravotten in de omgeving vergeten hout te sprokkelen zelfs daar wordt voor gezorgd door de familie Kosmans. We sluiten graag af met de slogan: “JE VOELT JE ÉCHT WELKOM”