hotel belair

website over vakanties

Een onvergetelijke vakantie? Boek een Tanzania rondreis

Wil je niet zomaar op vakantie, maar wil je een onvergetelijke vakantie boeken voor het gehele gezin? Ga dit jaar dan niet op vakantie naar standaard vakantiebestemmingen als Spanje en Frankrijk, maar kies voor een Tanzania rondreis voor het gehele gezin van Tayari Safari.

gnoes nijlpaarden zanzibar-safariMet de kinderen op safari: het kan

Als je schoolgaande kinderen hebt, denk je misschien dan een Tanzania rondreis niets voor jou en jouw gezin is. Dit is echter absoluut niet waar, want Tayari Safari biedt ook gevarieerde safari’s aan voor families met kinderen, die altijd georganiseerd worden in de zomervakantie. Zo biedt Tayari Safari diverse rondreizen in Tanzania aan, waarbij je naar diverse wildreservaten, bijzondere landschappen en natuurgebieden gaat om het land echt te leren kennen. Geen luie vakantie aan het strand van een standaard vakantieland dus, maar een onvergetelijke vakantie met duizenden bijzondere indrukken voor het gehele gezin.

Leer Tanzania kennen

Tanzania is een bijzonder land, dat nauwelijks vergeleken kan worden met de omgeving waar wij aan gewend zijn. Als je tijdens jouw vakantie echt kennis wil maken met een nieuwe omgeving zoals je deze nog nooit gezien hebt en het belangrijk vindt dat ook jouw kinderen kennismaken met deze omgeving, is een rondreis in Tanzania zeker een aanrader. Een rondreis in dit land is namelijk niet alleen erg indrukwekkend, bijzonder en leuk, maar is bovendien erg leerzaam en biedt je de garantie op een onvergetelijke vakantie waar je nog jaren met elkaar over na kunt praten.