hotel belair

website over vakanties

Een gemakkelijke tendersloep

Enkele jaren geleden heb ik een tendersloep gekocht bij Tenderline. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een ideale boot is. De familie Schotman weet nog altijd wat topkwaliteit is. Ouderwets vakmanschap, dat nu hand in hand gaat met de nieuwste technologie. Dat maakt mijn vaartochten tot een plezier. De grote pluspunten van deze tendersloep vind ik allereerst het stijlvolle en robuuste uiterlijk. Dit is echt een boot waar je mee gezien kan en mag worden. Een tweede voordeel is dat de boot snel varend en zelflozend is. Dit maakt het varen er gemakkelijker en comfortabeler op. Wat ik ook erg fijn vind, is dat je bij de tendersloep geen afdekzeil nodig hebt. Bij mijn vroegere boot was dat wel zo, en daar was ik altijd behoorlijk wat tijd mee kwijt. Een tendersloep van Selfline is eigenlijk gewoon in twee woorden: Start & Go.

Tenderline-Werkplaats-10 Tenderline-Youngster-S560-8 Aluminium boten
Een goede service

Afgezien van de boot zelf ben ik ook zeer te spreken over de service. De prijzen staan niet vermeld op de website, waardoor je zelf eerst even contact moet opnemen. Maar dat heeft ook voordelen. Want ze luisteren goed naar wat je wilt, en indien nodig kan de boot helemaal worden aangepast aan je wensen. Ik stel zo’n persoonlijke benadering zeer op prijs, want de bestelling van een boot is in mijn optiek toch altijd een kwestie van vertrouwen. Achteraf kan ik het zeker aanbevelen!