hotel belair

website over vakanties

Een camping met wifi gezocht?

Het vinden van een camping met wifi is tegenwoordig net zo belangrijk als het vinden van een perfecte locatie. Wanneer je kinderen hebt weet je maar al te goed dat hun vaak op social media zullen zitten. Je zit achteraf er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt? Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf waar wij wifi vandaan kunnen halen ben ik terecht gekomen op de website van Tele 10. Hier is het namelijk mogelijk om goede wifi te bestellen zodat je zonder zorgen de kinderen op het internet kan laten.

logo_kampeerwifi-e1439810391204

Echter wilde ik eerst elders kijken of dat ik het wellicht goedkoper kan verkrijgen. Hier ging ik al niet vanuit maar je weet het maar nooit! Uiteindelijk heb ik maar terugkeer gemaakt naar Tele 10 en ervoor gekozen om telefonisch contact met hun op te nemen met de mogelijkheden wat er te vinden is. Alles wat ik wilde weten werd netjes besproken zodat ik me geen zorgen hoefde te maken. Uiteindelijk hebben we dan ook besloten om bij hun wifi te bestellen zodat ook wij zorgeloos kunnen genieten van een welverdiende vakantie!