hotel belair

website over vakanties

4×4 Camper huren voor in Australië

Australië is een locatie die je wanneer je er bent optimaal moet ontdekken. De uitgestrekte landschappen, ongerepte natuur en bijzondere omgevingen maken dat je op een unieke wijze je reis kunt voortzetten. De beste manier om alle pracht en praal van dit continent te ontdekken is door een camper te huren via Australia Campers, dé huurorganisatie van campers die ook een kantoor in Utrecht heeft, zodat je alles in Nederland al kunt regelen en een duidelijk aanspreekpunt hebt die je kunt helpen wanneer je ergens tegenaan loopt.

4×4

Vooral de 4×4 camper australia past perfect bij je rondreis door Australië. Het sterke karakter van deze camper zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste wegen van dit continent te betreden zijn. Of je nu langs de kustlijn gaat waar de grotere steden aan gevestigd zijn of dat je echt de natuur in gaat. Vooral wanneer je genoeg tijd hebt vrijgemaakt voor een roadtrip is het zeer aan te raden om een 4×4 camper bij Australia Campers te boeken. Deze staat al voor je klaar op het moment dat je het vliegveld uitloopt en je kunt er volop van genieten met het hele gezin of je vriendengroep. Door rond te reizen met je 4×4 aangedreven camper ontdek je de ware schoonheid van Australië zonder last te hebben van het toerisme.

Off road rijden

Australië kent veel off road wegen waar je goed kunt komen met je 4×4 camper. Deze wegen liggen overal in heel Australië en bieden net dat extra bijzondere randje aan je roadtrip. De reiswereld promoot met name om niet off road te rijden, maar omdat je ook van de minder toeristische delen van het continent wilt genieten durf je zelf toch aan off road te gaan. Voor Australia Campers maakt het niet zoveel uit welke vorm van rondreizen je kiest. De campers zijn voor zowel het volgen van de wegen als off road gaan goed geschikt en bieden in beide gevallen comfort en plezier voor een vakantie om nooit te vergeten.